Υπό έλεγχο έθεσαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις τη φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης στην Κάτω Αχαΐα.Στο σημείο παραμένουν και συνεχίζουν την κατάσβεση ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις καθώς πνέουν δυνατοί άνεμοι.

Η φωτιά έκαψε περίπου 60 στρέμματα!

Να θυμίσουμε, η φωτιά ξέσπασε σε ακαθάριστο οικόπεδο, μεταξύ Κέντρου Υγείας, Τεχνικού Λυκείου και Εργατικών Κατοικιών, κοντά στην περιοχή που διαμένουν Τσιγγάνοι.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς που εκδηλώθηκε στην Κάτω Αχαΐα. Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας, 12 οχήματα με 40 άνδρες ενώ στο έργο της πυρόσβεσης μετέχουν και τέσσερα αεροσκάφη, δυο πετζετέλ και δύο καναντέρ, καθώς και και εθελοντές του ΣΕΔΙΠ.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της πυροσβεστικής.

Η φωτιά ξέσπασε σε ακαθάριστο οικόπεδο, μεταξύ Κέντρου Υγείας, Τεχνικού Λυκείου και Εργατικών Κατοικιών. Η περιοχή είναι κατοικημένη και ακριβώς δίπλα υπάρχει αποθήκη με ξυλουργικά.

 

*Στην περιοχή και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος.

 

Πρώτη Ενημέρωση: Μάχη με τις φλόγες δίνει η πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε σε ακαθάριστο οικόπεδο, πίσω από το Κέντρο υγείας Κάτω Αχαϊας, στα Τσιγγάνικα. Η περιοχή είναι κατοικημένη και ακριβώς δίπλα υπάρχει αποθήκη με ξυλουργικά.

Οι πυροσβέστες προσπαθούν να περιορίσουν την φωτιά προτού επεκταθεί.

Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

Previous article

ΟΠΕΚΑ: Πληρωμή 10 επιδομάτων τον Ιούλιο -Τι πρέπει να προσέξουν οι δικαιούχοι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Featured