0

Στην Αχαΐα βρέθηκε χθες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο των επαφών της, ενόψει του συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής που θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Νοεμβρίου.

Το μεσημέρι η Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε το Δημαρχείο Καλαβρύτων όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θανάση Παπαδόπουλο.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμμετείχε σε περιφερειακή συνάντηση με στελέχη Πελοποννήσου στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» στην Πάτρα.

Μιλώντας, πριν από την κομματική συνάντηση, στους δημοσιογράφους η κυρία Γεννηματά υπογράμμισε πως δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί την Αχαΐα, που είναι ένας τόπος δεμένος με τη ιστορία του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, ενώ για το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ ανέφερε τα εξής:

«Μπροστά σε αυτό το συνέδριο ένα είναι το μήνυμά μας: Το ΠΑΣΟΚ, δυνατό, μέσα στο Κίνημα Αλλαγής. Αγωνιζόμαστε ενωμένοι για να κάνουμε την παράταξη ξανά ισχυρή, πρωτοπόρα, πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις, γιατί η χώρα μας χρειάζεται μια σοβαρή, υπεύθυνη, εναλλακτική προοδευτική πρόταση. Το Κίνημα Αλλαγής δυναμώνοντας μπορεί και πρέπει να γίνει η πραγματική κυβερνώσα Αριστερά.

Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν έχει ολοκληρωμένο σχέδιο για την οικονομία. Τηρεί τις δεσμεύσεις του κ. Τσίπρα, όσον αφορά τα δυσβάστακτα πλεονάσματα, δηλαδή διατηρείται η θηλιά στο λαιμό, η οικονομία παραμένει καθηλωμένη και η ανάπτυξη είναι αναιμική. Τα πλεονάσματα δεν επιτυγχάνονται μέσω της ανάπτυξης, αλλά από την φορολογική εξόντωση της κοινωνίας και ιδιαίτερα των μεσαίων και των πιο αδύναμων.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση τίποτα δεν αφορά τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Η καθημερινότητα θα εξακολουθήσει να είναι δύσκολο και παρόλο που άλλαξε η κυβέρνηση συνεχίζεται η ίδια αδιέξοδη πολιτική.»

Ο μαζαρακιώτης Νίκος Πολυδερόπουλος ως ρομά στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου – ΦΩΤΟ

Previous article

Αχαΐα: Οι κλέφτες και ληστές των βουνών! Φόβος και τρόμος η συμμορία του λευκού οχήματος που “αλωνίζει” ορεινές περιοχές με θύματα και ηλικιωμένους

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.