0
Δέκτης πολλών και έντονων διαμαρτυριών, έγινα τις τελευταίες ημέρες, για τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εφαρμόστηκαν από τη δημοτική αρχή στην Κάτω Αχαΐα.
Επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται επί πολλά έτη στο κέντρο της πόλης και έδρας του δήμου δυτικής Αχαΐας, αλλά και απλοί πολίτες, μου μετέφεραν την αγανάκτησή τους και τον έντονο προβληματισμό τους, σε σχέση με την αποτελεσματικότητα των νέων μέτρων, αλλά και τις συνέπειές τους τόσο στην εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, όσο και στην καθημερινότητά τους.
Κατόπιν αυτών, θεωρώ υποχρέωσή μου ως δημοτικός σύμβουλος, εκπρόσωπος των πολιτών αλλά και ως δημότης Δυτικής Αχαΐας, να προχωρήσω σε συγκεκριμένα ερωτήματα προς τη δημοτική αρχή, τα οποία απευθύνω στον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Σπύρο Ν. Μυλωνά, όσο και στα αρμόδια στελέχη της Δημοτικής Αρχής.
Ρωτώ, λοιπόν, αν υπάρχει σχετική μελέτη για τις συγκεκριμένες κυκλοφοριακές αλλαγές και βάσει ποιας απόφασης στηρίχθηκε η εφαρμογή τους.
Άραγε μπορεί να τεθεί σε ισχύ απόφαση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για δίκτυο που δεν ανήκει στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, αλλά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας;
Οφείλω να πω παράλληλα, ότι οι αλλαγές που θα πρέπει να επέλθουν στο κέντρο της έδρας του Δήμου, είναι επιβεβλημένες, αφού εξαντληθούν πρώτα τα περιθώρια δημόσιας συζήτησης με τους άμεσα ενδιαφερόμενους, τους πολίτες και κυρίως τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στις δύο μεγάλες πλατείες της πόλης, Δημοκρατίας και την πλατεία Παπαγιαννοπούλου.
Με εκτίμηση
Φίλιππας Λιάκος
Δημοτικός Σύμβουλος
Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών
Δήμος Δυτικής Αχαΐας

Παρουσία του Μητροπολίτη ο εορτασμος της “Μεταμορφώσεως του Σωτήρος”

Previous article

Εκτροπή νταλίκας στη νέα εθνική οδό στο ύψος του Λάππα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Featured