0
Νέα παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου της Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών, Φίλιππα Λιάκου, για τις διαγραμμίσεις στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας, μετά τα δεδομένα που φέρει η απάντηση της Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας στο σχετικό ερώτημα του δημοτικού συμβούλου:
Ο Φίλιππας Λιάκος αναφέρει: “Προ ημερών είχα ζητήσει να επανεξεταστούν τα νέα κυκλοφοριακά μέτρα που εφάρμοσε η δημοτική αρχή στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας.
Είχα σταθεί δίπλα στους επαγγελματίες που φώναζαν, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν νομική βάση.
Ένας πολύ σοβαρός λόγος, ήταν το ότι οι άνθρωποι αυτοί, έχαναν όλο και περισσότερο από το τζίρο των καταστημάτων τους, τη στιγμή που τους είχε γονατίσει νωρίτερα ο κορονοϊός. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να τους αγνοήσω, γι αυτό και άρχισα να ψάχνω.
Το έγγραφο που έχω στα χέρια μου, πλέον, αποδεικνύει ότι είχα δίκιο να τους υποστηρίζω. Συνέχισα τις προσπάθειες, απευθυνόμενος στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας, οι οποίες ούτε λίγο, ούτε πολύ, ζητάνε από τη δημοτική αρχή να πάρει πίσω τα μέτρα. Τι συνέβη δηλαδή; Προχειρότητα και ανευθυνότητα. Το χειρότερο; Κανείς δεν άκουσε τους επαγγελματίες (εστίαση, φαρμακεία, εμπορικά και άλλες επιχειρήσεις) που θίγονταν άμεσα.
Δυστυχώς, στην προσπάθειά μου, να επικοινωνήσω με τον δήμο και τις αρμόδιες υπηρεσίες, ψάχνοντας να δω, αν είναι νόμιμες οι κυκλοφοριακές αλλαγές, έπεσα πάνω σε τοίχο!
Κανείς δε μου απάντησε στις έγγραφες επιστολές μου”.
Και προσθέτει: “Σήμερα, η δημοτική αρχή και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, τι έχουν μου απαντήσουν;
Όχι σε μένα. Στους πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν. Κι αν η δημοτική αρχή και τα στελέχη της, δεν αισθάνονται το βάρος της ευθύνης τους ως εκλεγμένοι, εγώ αν και στην πλευρά της αντιπολίτευσης δεν θα το αφήνω στην άκρη. Κανείς συμπολίτης μας δεν μας εξέλεξε για «αποφασίζουμε κι αν τους αρέσει…», όπως ακούστηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προκαλώντας πολύ κακή εντύπωση.
Κύριοι της δημοτικής αρχής, εμείς χρωστάμε στους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, όχι αυτοί σε μας”.

Νίκος Οικονομόπουλος: Μαύρα χάλια απο ένα “όραμα” που πήγε περίπατο

Previous article

Κορωνοϊός: 416 νέα κρούσματα και πέντε θάνατοι σε ένα 24ωρο

Next article

You may also like

Με συννεφιά σήμερα Κυριακή

  Κυριακή  25-10-2020  Αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί ...
Featured

Comments

Comments are closed.