0

Το προεδρείο του νεοεκλεγέντος συλλόγου Τριτέκνων Δυτικής Αχαΐας,”οι ΔΥΜΑΙΟΙ“, στα πλαίσια επαφών για την εξασφάλιση ευεργετικών μέτρων και παροχών προς την ευάλωτη ομάδα της Τρίτεκνης οικογένειας στην Ελλάδα, συναντήθηκε την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου με τον προεδρείο του ΚΤΕΛ Ν. ΑΧΑΙΑΣ .

         Σε ευχάριστο και ζεστό κλίμα, αφού ο κύριος Μανωλόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ  μας  υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα, διεξήχθη συζήτηση και κατάθεση από μέρους μας του αιτήματος για παροχή έκπτωσης των τιμών εισιτηρίων προς τα μέλη του συλλόγου μας και των οικογενειών τους .
         Η παροχή  έκπτωσης 25% επί της αξίας των εισιτηρίων προς όλα  τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ ΑΧΑΙΑΣ ανανεώθηκε και για το έτος 2020, δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό πρόσωπο  και την ευαισθησία που διακρίνει το προεδρείο  προς  την ευαίσθητη κοινωνική ομάδα που εκπροσωπούμε.
        Σε δύσκολους καιρούς  με  οικονομικά  -κοινωνικά προβλήματα και το δημογραφικό πρόβλημα να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις της πατρίδας μας, έρχεται η ιδιωτική πρωτοβουλία όπως αυτή της βοήθειας του ΚΤΕΛ του νομού μας ,να καλύψει έστω ,τα κενά της Πολιτείας που εθελοτυφλεί στο πάγιο αίτημα της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών  Τριών Τέκνων Ελλάδας,την εξομοίωση δηλαδή  με τους Πολύτεκνους.
          Η συνάντηση έκλεισε με την υπόσχεση και από τις δύο πλευρές για περαιτέρω συνεργασία και υποστήριξη στις δράσεις του συλλόγου μας .
                                                  Ο Πρόεδρος
                                     Δημήτριος Μπαρμπούνης

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Βασιλόπουλου με αγρότες της Δυτικής Αχαΐας, στα Νιφορέικα

Previous article

Αναστάτωση στην Πατρών Πύργου, λίγο πριν το Λάππα – Άγνωστοι πετούσαν αντικείμενα σε διερχόμενους οδηγούς

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.