0

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του τμήματος μπάσκετ της Αχαγιάς 82, την Παρασκευή  8 Φεβρουαρίου.

Παρουσία των αθλητών της ανδρικής ομάδας, προπονητικού επιτελείου και μελών της διοίκησης. Η μικρή γιορτή έλαβε μέρος στη ψησταριά του Κώστα Παπαδόπουλου στα Νιφορέικα όπου το μενού περιλάμβανε το δείπνο και στη κορύφωσή του την κοπή της πίτας.

Την διαδικασία προλόγισε ο πρόεδρος του συλλόγου Αναστάσιος Αναγνωστόπουλος ο οποίος αφιέρωσε το κομμάτι της βασιλόπιτας στους φιλάθλους της Αχαγιάς ’82 που είναι δίπλα στην ομάδα και την στηρίζουν ακολούθως το μέλος της διοίκησης Κολλιόπουλος Γιώργος που ευχήθηκε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα με επιτυχίες τον λόγο πήρε ο Ηλίας Οικονομόπουλος που ευχαρίστησε τους προλαλίσταντες και ευχήθηκε υγεία και η επόμενη χρονιά να μας βρει σε μεγαλύτερη κατηγορία καθώς αφιέρωσε ένα κομμάτι στον Σπύρο Ταρνάρη για την συλλογική του προσπάθεια στον οργανισμό της Αχαγιάς ’82.

Με τη σειρά του ο κ. Ταρνάρης ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες και αφιέρωσε το κομμάτι στο εκπρόσωπο της ομάδα μας στην Αθήνα Γιώργο Αθανασόπουλο.

Ο Άγγελος Τσάμης ευχαρίστησε τη διοίκηση για την κίνησή τους να τον φέρουνε στην ομάδα το καλοκαίρι. Τέλος ο γενικός αρχηγός Χρήστος Γεωργιοπούλος αφιέρωσε το κομμάτι του στον γιατρό της ομάδας.

Η εκδήλωση έκλεισε με μια αναμνηστική φωτογραφία ενώ ο τυχερός που του έτυχε το φλουρί ήταν ο βοηθός προπονητή Δελάρτας Μιχάλης. 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ – Το Αχαγιώτικο Καρναβάλι πριν δυο δεκαετίες… Στιγμές αποκριάτικης νοσταλγίας

Previous article

Με επιτυχία η πρώτη ημερίδα Διατροφής στην Πάτρα “(ΕΔΔΕ)”

Next article

You may also like

More in Featured

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *