Είχε διατελέσει επί σειρά επίτροπος στην εκκλησία του χωριού και το πρόσωπό του έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης από τους συγχωριανούς του.

Με την σύζυγό του Ιωάννα Κοκκίνη πορεύτηκαν 52 ολόκληρα χρόνια και δημιούργησαν μια υποδειγματική οικογένεια αποκτώντας δυο γιους, τον Κώστα και τον Δημήτρη. Είχε τη χαρά να γνωρίσει τρία εγγόνια, τον Χρήστο, τη Θεοδώρα και τον Λευτέρη. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη στις 6 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κρίνου Αχαΐας.

ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ

Ο γιος του Δημήτρης με μια συγκινητική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετά τον πατέρα του ως εξής: «Ο πατέρας μου αγαπούσε τα καλοκαίρια. Τα καλοκαίρια και τη θάλασσα. Εγώ πάλι αγαπούσα πολύ τον πατέρα μου για όλα τα καλοκαίρια και για όλη τη θάλασσα που μου χάρισε. Μόνο αυτό το καλοκαίρι του θύμωσα, σήμερα, θύμωσα τόσο πολύ, που δεν είχα τρόπο να τον κρατήσω να μην φύγει, που του φώναζα ν’ ανοίξει τα μάτια του για να με δει, να μου πει μισή κουβέντα μόνο, μα δεν μ’ άκουσε και δεν τ’ άνοιξε. Καλύτερα, δεν με είδε να κλαίω γιατί θα θύμωνε. Προσπαθώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που μου μίλησε, που κοίταζα στα μάτια του και ήξερα ότι με βλέπει, ότι βλέπει το παιδί του. Πότε ήταν; Τι μου είπε; Κι εγώ τι του είπα; Αν ήξερα τότε, ίσως να προλάβαινα να του ζητήσω όλες τις συγνώμες που του χρωστούσα, να του πω πόσο πολύ τον θαύμαζα, πόσο τον ευγνωμονούσα για αυτά που μου έδωσε και πόσο πολυ τον αγαπούσα. Αλλά πάλι θα έκλαιγα και πάλι θα θύμωνε. ‘Αλλωστε αυτό το τελευταίο το ήξερε, δε μπορεί… Ήταν σπουδαίος άνθρωπος ο πατέρας μου. Όχι τέλειος, ούτε αλάθητος, αλλά σπουδαίος. Επαγγελματικά και κοινωνικά, ως οικογενειάρχης και πατέρας, άξιος, γνήσιος, καλός. Χωρίς μεγάλη μόρφωση, αλλά με πλούσια παιδεία. Πάντα εκεί για όλους, δοτικός, γενναιόδωρος. Άνθρωπος. Εμείς όλοι..ο γιος σου η νυφη σου η Μαρία τα εγγόνια σου (Χρήστος Θεοδώρα και ο μικρός Λευτέρης ) θα μαστε όλοι εκεί αύριο για να σου πούμε το τελευταίο αντίο ! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ θα σε έχω πάντα στην ΚΑΡΔΙΑ μου!!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΠΑΠΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ»

Πότε η πληρωμή του ΟΠΕΚΑ για το επίδομα παιδιού

Previous article

Κάτω Αχαΐα: Έξι μήνες φυλάκιση για ιδιώτη που έβαλε παράνομη εξέδρα για γλέντι

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Featured