0

Τη Δευτέρα στις 17:00, στο Ισόγειο του Δημαρχείου, πραγματοποιείται τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις στα συνημμένα  θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1.                    Συζήτηση – Ενημέρωση σχετικά με την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Επέκταση έργων ανάπλασης οικισμού Κάτω Αχαΐας – 2η Φάση Ανάπλασης» στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Δυτική Ελλάδα» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2 ¨Προστασία του Περιβάλλοντος – Μετάβαση σε μία οικονομία φιλική στο περιβάλλον¨.           Εισηγητής: Μυλωνάς Σπυρίδων, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
2.                    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση συστατική πράξη του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Αχαΐας, προκειμένου να λειτουργήσει ως ΦοΔΣΑ του Ν. 4555/2018.
 Εισηγητής: Παλαιολόγος Κωνσταντίνος, Αντιπρόεδρος του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Ν. Αχαΐας.
3.                    Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την σύσταση φορέα διαχείρισης του Φράγματος Πείρου – Παραπείρου .
 Εισηγητής: Μυλωνάς Σπυρίδων, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
4.                    Συζήτηση σχετικά με τις θέσεις μας στο θέμα της κατασκευής του τμήματος Πατρών – Πύργου, του αυτοκινητόδρομου της Ολυμπίας Οδού.
 Εισηγητής: Μυλωνάς Σπυρίδων, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
5.                    Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Έγκριση επικαιροποιημένου σχεδίου (μνημονίου), για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων περιόδου 2019-2020.(εξ αναβολής)
 Εισηγητής: Ορλώφ Κυριάκος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
6.                    Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον καθορισμό θέσεων υπαίθριου στάσιμου εμπορίου στην Κοινότητα Ριόλου. Εισηγητής: Μάλλιαρης Γρηγόριος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

Δυτική Αχαΐα: Μέχρι και 14 βαθμούς ο υδράργυρος – Ο καιρός για σήμερα Πέμπτη

Previous article

Στο τραπέζι η κατασκευή βοηθητικού γηπέδου στον Αλισσό, στην συνάντηση Ζαϊμή και παραγόντων του Λέοντα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Featured