Το περιστατικό διαδραματίστηκε στη διάρκεια  κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Δυτική Αχαΐα, όπως αναφέρει η εφημερίδα “ΚΟΣΜΟΣ της Πάτρας”. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αιρετοί και πολιτικοί παράγοντες, αρκετοί μάλιστα προερχόμενοι και από τη Νέα Δημοκρατία καθώς ένας από τους πρωτοστάτες της ήταν και ένα γνωστό στέλεχος του κόμματος.

Η εκδήλωση είχε πολλά ωραία κι ενδιαφέροντα, όπως τις εξαγγελίες από μέλος του Δ.Σ. του ΟΣΕ για την επέκταση του Προαστιακού στου Λάππα, από αυτά που συνήθως λέγονται σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Όμως, την παράσταση έκλεψε ένα συμβάν που προκάλεσε μεγάλο σούσουρο, καθώς τα σχόλια έδωσαν και πήραν. Το παραθέτουμε όπως το δημοσίευσε η εφημερίδα “ΚΟΣΜΟΣ της Πάτρας”

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας βουλευτής που παραβρισκόταν στην εκδήλωση άρχισε να περιεργάζεται το κινητό του τηλέφωνο και να δείχνει ότι δεν παρακολουθούσε και με τη μεγαλύτερη προσοχή τους ομιλητές της εκδήλωσης.

Απορροφημένος όπως ήταν, μάλλον δεν κατάλαβε ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά του έγινε αντιληπτή από τους γύρω του.

Ατυχώς, όμως, για τον ίδιο, τον πήρε χαμπάρι κι ένας πολύ γνωστός αυτοδιοικητικός παράγοντας της περιοχής, του ιδίου κόμματος,  ο οποίος όχι μόνο τα πήρε …κρανίο μαζί του, αλλά και δεν του χαρίστηκε. «Εδώ δεν είμαστε για να παίζουμε με το κινητό», τού φώναξε μπροστά στους έκπληκτους παριστάμενους.

Ποια ήταν η αντίδραση του βουλευτή; Δείχνοντας ξεκάθαρα ότι παρεξηγήθηκε και αισθανόμενος βαθιά προσβεβλημένος, σηκώθηκε κι έφυγε επιδεικτικά από την αίθουσα!

Περιττό είναι να σημειωθεί τι ακολούθησε. Όσο για τον αυτοδιοικητικό παράγοντα που έκανε τη δριμύτατη παρατήρηση στον βουλευτή, ασχέτως αν το ήθελε ή δεν το ήθελε, με την κίνηση του αυτή φάνηκε σαν να κάνει μια επίδειξη δύναμης, και μάλιστα «παίζοντας» εντός έδρας.

Βεβαίως -όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, μετά από αυτό το πρωτοφανές σκηνικό που διαδραματίστηκε, οι δύο άνδρες πιθανότατα δεν θα μιλιούνται! Η τουλάχιστον θα κάνουν καιρό να τα… πουν.

Με πληροφορίες από την εφημερίδα “ΚΟΣΜΟΣ της Πάτρας”

 

Καλώς ήρθατε

Previous article

ΦΩΤΟ – Τρία τροχαία ατυχήματα σε πέντε ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Βάρδας -Ένας τραυματίας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Featured