Έχοντας υπόψη την ανησυχία των δημοτών σε ότι αφορά την προστασία από τον COVID-19 o Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν. Μυλωνάς, ενημερώνει τους πολίτες για την θέση του Δήμου και υπογραμμίζει την σχετική απόφαση της πολιτείας για τις απολυμάνσεις. Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Επειδή περνάμε ως κοινωνία πραγματικά πρωτόγνωρες ημέρες με τον κορωνοϊο, έχουμε δηλώσει από την αρχή αυτού του προβλήματος ότι πάγια και αταλάντευτη θέση μας είναι η πιστή εφαρμογή των οδηγιών που οι επιστήμονες, ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνουν.
Μέχρι σήμερα η θέση των επίσημων αυτών φορέων είναι ότι προληπτικές απολυμάνσεις δεν απαιτούνται, δεν είναι αναγκαίες και εφαρμόζονται μόνο σε χώρους που εμφανίζονται κρούσματα και σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες τους.
Όσοι επιζητούν προληπτικές απολυμάνσεις πέραν τις άγνοιας τους διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις και δημιουργούν σύγχυση και ανησυχία στους πολίτες σε ώρες που η ηρεμία, η ψυχραιμία και η πίστη στους επισήμους φορείς της πολιτείας είναι απαραίτητη από κάθε άλλη φορά προσφέροντας κάκιστες υπηρεσίες στον τόπο.
Ως δημοτική αρχή είμαστε συνεχώς σε επαφή και συνεργασία τόσο με το Κ. Υγείας, την Περιφέρεια αλλά και με τον ΕΟΔΥ και τα συναρμόδια Υπουργεία και εφαρμόζουμε με αυστηρότητα τις οδηγίες τους! Μένουμε σπίτι!»

Δυτική Αχαΐα: Δράσεις και μέτρα για τον κορονοϊό

Previous article

Χαραμάδα ελπίδας από τον καθηγητή Μαγιορκίνη: Ίσως σε 3 εβδομάδες να μπούμε σε ύφεση

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.