Και ξαφνικά… δημοτικές εκλογές τον Μάιο του 2019, με την σφραγίδα του Σύριζα, ενώ όλοι διαβεβαίωναν ότι θα μετατεθούν για τον Σεπτέμβριο του ίδιο έτους. 

Σε κάθε περίπτωση όμως δημοτικές εκλογές θα έχουμε, οπότε ας προσπαθήσουμε να “δούμε”  τι έχουμε στη Δυτική Αχαΐα

Ο ΣΙΓΟΥΡΟΣ 

Σίγουρη υποψηφιότητα είναι μόνο του σημερινού Δημάρχου, Χρήστου Νικολάου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που εξελέγει είχε ήδη κάνει γνωστές τις προθέσεις του για 2 θητείες στον δημαρχιακό θώκο.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

Κλειστά κρατά τα χαρτιά του ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στο δήμο, Διονύσιος Γκοτσούλιας. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι στο στάδιο των βολιδοσκοπήσεων.

ΝΑΙ ΜΕΝ…

Ο επικεφαλής της ΑΚΙΔΑ Τάκης Κουνάβης, τον περασμένο Μάρτιο, σε ανάρτηση του σε κοινωνικό δίκτυο (social media)  έκανε λόγο στο ότι “κάτι θα κάνουμε, είναι βέβαιο” στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ

Σταθερή αξία είναι ο Αλέκος Θανόπουλος που προέρχεται  από το χώρο του ΚΚΕ και που θεωρείται και αυτός σίγουρος για να κατέλθει ξανά στον εκλογικό στίβο.

 

Από εκεί και έπειτα ονόματα ακούγονται και γράφονται αρκετά, χωρίς όμως κάποιος να ανακοινώνει υποψηφιότητα. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπούμε στην περίπτωση της ονοματολογίας και επειδή υποψήφιοι μνηστηρές τουλάχιστον σε φιλολογικό επίπεδο είναι πολύ θα περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις όταν και εάν αυτές γίνουν.