Πυρ και μανία είναι όλοι στην Αχαϊκή με την απόφαση της ΕΠΟ, η οποία αφήνει (προς το παρόν) την ομάδα της Κάτω Αχαΐας εκτός Γ’ Εθνικής. Οι «κιτρινόμαυροι» σχεδιάζουν μια σειρά από ενέργειες που σκοπεύουν να κάνουν από εδώ και στο εξής, προκειμένου να δικαιωθούν και να ανέβουν Κατηγορία μαζί με τον Παναιγιάλειο.

«Δείξτε σεβασμό στην Αχαϊκή, θέλουμε ίση μεταχείριση»

«Προτεραιότητα είναι η υγεία και μία ομαλή μετάβαση στην καθημερινότητα. Με όλον τον σεβασμό προς τον Παναιγιάλειο, δεν είναι πρωταθλητής όπως τον παρουσιάζουν τα τοπικά σάιτ. Είναι πρωταθλητής στα χαρτιά. Δεν αγωνίστηκε με τις τέσσερις ομάδες του Ομίλου για να πάρει τον τίτλο. Και η Αχαϊκή δεν είναι δευτεραθλήτρια, αλλά πρωταθλήτρια του Ομίλου της», δηλώνει ο παράγοντας της Αχαϊκής, Βασίλης Καρβουνιάρης και πρόσθεσε: «Είναι μια μεγάλη αδικία αυτό που γίνεται. Δεν είναι ευθύνη της ΕΠΣ Αχαΐας, αλλά ζητάμε από την ΕΠΟ να πάρει τις αποφάσεις που πρέπει για να υπάρχει ίση μεταχείριση, όχι να μας τιμωρεί μ’ αυτόν τον τρόπο. Εχουμε εμπιστοσύνη στην ΕΠΣΑ ότι θα κάνει αυτά που πρέπει προκειμένου να δικαιωθούμε στο τέλος. Κλείνουμε 100 χρόνια ιστορίας και θέλουμε να γιορτάσουμε τα γενέθλια της ομάδας, όχι τον θάνατό της. Επαναλαμβάνω, δεν γίνεται να παραμείνουν ομάδες στη Γ’ Εθνική που είχαν υποβιβαστεί και μαθηματικά, και να μην ανέβουμε εμείς που τερματίσαμε πρώτοι και δαπανήσαμε πολλά χρήματα. Απαιτούμε λίγο σεβασμό και θέλουμε να αποκατασταθεί η αδικία».

 

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ
ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις της ΕΠΟ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και σε περίπτωση που δεν δικαιωθούν, θα ακολουθήσουν τη νομική οδό, όπως είχε προαναγγείλει με δηλώσεις του στην «Π» ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Μάνιαρης. Στην Κάτω Αχαΐα δεν περνάει καν από το μυαλό τους ότι η Αχαϊκή θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία και ότι δεν θα ανέβει στη Γ’ Εθνική.
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καλαμάκι: 35χρονος Ρουμάνος επιτέθηκε σε αστυνομικό -Του έσπασε το χέρι

Previous article

Άστατος ο καιρός της Τετάρτης- Πάνω από 25 βαθμούς η θερμοκρασία

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Featured