0

Η ενημέρωση του Συλλόγου Γονέων του σχολείου: “Ήταν μεγάλη η χαρά μας να παρευρεθούμε στην εκδήλωση κοπής πίτας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας, οι οποίοι κάθε χρόνο διοργανώνουν με μεγάλη επιτυχία τον Ημιμαραθώνιο Αχαΐας ” Φάνης Τσιμιγκάτος”.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "ΠΑΤΡΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ"

Στον Ημιμαραθώνιο συμμετέχουμε ως σχολείο από το 2016 στην διαδρομή 1000μ παίδων & ΑμεΑ.
Σε εμάς ο Ημιμαραθώνιος έχει προσφέρει πολλές και συγκινητικές στιγμές.

Αξέχαστη θα είναι η πρώτη μας χρονιά όπου συμμετείχαμε με 2 μαθήτριες, την Ελπίδα και τη Νιόβη. Ξεκινήσαμε τον αγώνα με όλα τα παιδιά μαζί, ομως δεν τρέχουμε τόσο γρήγορα και τόσο καλά όσο αυτά… αυτό δεν μας πτόησε βέβαια! Συνεχίσαμε να τρέχουμε, να περπατάμε, να στεκόμαστε… να ξανα-τρέχουμε και να γελάμε από τη χαρά μας. Τα παιδιά όλα είχαν τερματίσει και ήδη είχαν πάρει τα μετάλλια τους όταν φτάσαμε κι εμείς στη πλατεία. Είμασταν οι τελευταίοι παρόλα αυτά, τρέχαμε όσο γρήγορα μπορούσαμε και βλέποντας μας ο εκφωνητής άρχισε να φωνάζει: “Μπράβο παιδιά! Πάμε δυνατά! Πάμε για photo finish! Το πιο δυνατό σας χειροκρότημα για τα παιδιά!” Και όλοι άρχισαν να χειροκροτούν, τη Νιόβη που τερμάτησε με τα χεράκια στον αέρα και με τον αέρα της νικήτριας και την Ελπίδα που τερμάτησε χέρι χέρι με τη μαμά της, ξαφνιασμένη από την υποδοχή! Τα συναισθήματα εκείνης της στιγμής δεν περιγράφονται… και όταν βρεθήκαμε στο βάθρο με μετάλλια στο στήθος… η χαρά και η περηφάνια δεν μπορούν να περιγραφούν.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα
Την επόμενη χρονιά τα 2 παιδιά έγιναν 12 και την μεθεπόμενη 22, αφού πλέον η παρέα μας μεγάλωσε και συμμετείχαμε μαθητές, αδέρφια, φίλοι… όλοι μαζί, μία παρέα. Άλλωστε για τρέξιμο πηγαίναμε, τι πιο διασκεδαστικό να τρέχεις με παρέα!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται

Σήμερα ο Ημιμαραθώνιος μας χάρισε άλλη μια συγκινητική στιγμή. Ο ΣΔΥΠ θέλησε να μας βραβεύσει για τις συνεχείς συμμετοχές μας και τη στήριξη μας στον Ημιμαραθώνιο. Με μεγάλη χαρά και τιμή όλοι μαζί με τα παιδιά μας, τους αθλητές μας, τους ήρωες μας, παραλάβαμε αυτό το βραβείο! Για εμάς ο Ημιμαραθώνιος είναι ένα αθλητικό γεγονός που το περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε χρόνο. Ξέρουμε ότι τα παιδιά μας μπορεί να μην καταφέρουν να γράψουν ή να διαβάσουν, σίγουρα όμως μπορούν να τρέξουν … και ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ! Και θα είμαστε δίπλα τους να τα στηρίζουμε σε κάθε τους βήμα!!

Ευχαριστούμε τον ΣΔΥΠ που δίνει σε όλους μας την ευκαιρία να τρέξουμε και να συμμετάσχουμε σε ένα αθλητικό γεγονός μαζί με όλα τα παιδιά. Που μας βοηθά να μεταδώσουμε το μήνυμα ότι ο Αθλητισμός ενώνει, ότι ο Αθλητισμός δεν κάνει διακρίσεις, ότι ο Αθλητισμός είναι διέξοδος για όλους και δίνει ζωή! Σε μία κοινωνία που οι ΑμεΑ νιώθουν εγκλωβισμένοι, παραγκωνισμένοι, ξεχασμένοι, τέτοιες στιγμές δίνουν δύναμη κι ελπίδα…

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και γυαλιά ηλίου

Ευχαριστούμε θερμά τη πρόεδρο κα Ελένη Παναγιωτοπούλου , το ΔΣ και ιδιαιτέρως τη κα Ελένη Μηλιτσοπούλου αλλά και όλα τα μέλη του ΣΔΥΠ για τη φιλοξενία, για την αγάπη σας και το χειροκρότημα σας. Η σημερινή μέρα θα μείνει στις καρδιές όλων μας! Το χαμόγελο των παιδιών μας τα λέει όλα…

Δίνουμε ραντεβού στον Ημιμαραθώνιο Αχαΐας 2020. Τα λέμε εκεί…”

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

 

ΦΩΤΟ- Έκοψε την πίτα η Θεατρική Σκηνή ΕΙΡΜΟΣ

Previous article

Ο Λέων Αλισσού μετά το νικηφόρο ματς έκοψε την πίτα του – Το φλουρί έτυχε στον παίκτη Κων. Μολφέτα

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.