Το τρίτο μέρος της σειράς «Η Τέλεια Ληστεία» (La Casa De Papel) κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 19 Ιουλίου 2019

Το τρίτο μέρος της ισπανικής σειράς-φαινόμενο La Casa De Papel επιστρέφει στο Netflix. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα ο τρίτος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, στις 19 Ιουλίου.

Το βίντεο που ανακοινώνει την ημερομηνία είναι εντυπωσιακό και δείχνει την πλοκή να ξεκινάει από… εξωτικούς προορισμούς, όπου οι ήρωες της Τέλειας Ληστείας… ξοδεύουν τα εκατομμύρια που πήραν από το Νομισματοκοπείο – στις προηγούμενες δύο σεζόν της σειράς. H Ούρσουλα Κορμπερό, η «Τόκιο» του «La Casa De Papel» που έκοψε τα μαλλιά της και πρωταγωνιστεί στη νέα ισπανική ταινία του Netflix με τίτλο «The Tree of Blood» (El árbol de la sangre), εμφανίζεται με μπικίνι αλά Ούρσουλα Άντρες (ή Χάλι Μπέρι) στον Τζέιμς Μποντ και εντυπωσιάζει στην αρχή του τίζερ.

Μπορεί οι κόκκινες στολές των ηρώων της ισπανικής τηλεοπτικής σειράς La Casa De Papel (με απαραίτητο συμπλήρωμα τη μάσκα του Σαλβαντόρ Νταλί) να έγιναν viral, ωστόσο στην τρίτη σεζόν της σειράς του Netflix μάς περιμένουν νέες εκπλήξεις και νέες στολές. Η παραγωγή πριν από λίγους μήνες έκλεισε τους δρόμους της Μαδρίτης για να γυριστεί μια σκηνή έξω από την Εθνική Τράπεζα. Όπως έγινε και στα γυρίσματα του La Casa de Papel στην Ιταλία μαζεύτηκε πολύς κόσμος για να δει τους πρωταγωνιστές τις αγαπημένης σειράς. Αυτό όμως που κέρδισε την προσοχή ήταν πως οι ηθοποιοί φορούσαν στρατιωτικές στολές και όχι τη μάσκα του Νταλί.

Υποδήματα Δημήτρης Πήττας – 30 χρόνια μαζί μας

Previous article

Υποψήφιοι με τον Χρ. Νικολάου, Χρ. Μπεκίρης και Γ. Νικολακόπουλος σε Λακκόπετρα και Λιμνοχώρι, αντίστοιχα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

More in Featured