0

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το 11ο Pick EKO racing 100 που διεξάγεται το επόμενο Σαββατοκύριακο στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας, στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου. 

Για δύο μέρες το κέντρο της Πάτρας μετατρέπεται σε πίστα καρτ και η αχαϊκή πρωτεύουσα παίρνει το ύφος του Μονακό για να υποδεχθεί αυτή τη μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Έκλεισε η προθεσμία των συμμετοχών – Τρεις οι αγωνιστικές κατηγορίες

Οι συμμετοχές για το 11ο PICK EKO racing 100 έκλεισαν την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου και όλα πλέον είναι έτοιμα για την μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Πάτρας.

Η οργανωτική επιτροπή του 11ου PICK EKO racing 100, ανακοινώνει πως οι κατηγορίες που θα πραγματοποιηθούν φέτος είναι οι εξής: 60 MINI – 60 MINI B, EKO SENIOR και ROTAX DD2 MAX.

Λόγω χαμηλού ενδιαφέροντος για τις υπόλοιπες κατηγορίες, η οργανωτική επιτροπή του 11ου PICK EKO racing 100, με λύπη έλαβε την απόφαση να μην πραγματοποιηθούν οι κατηγορίες JUNIOR, CLUB και ΚZ2-KZ3.

Ενημερώνουμε ότι οι οδηγοί που δήλωσαν συμμετοχή στην κατηγορία ΚΖ2-ΚΖ3, αν το επιθυμούν, μπορούν να αγωνιστούν σε κάποια άλλη κατηγορία.

Σήμερα οι εκλογές στο Σύλλογο Αλισσαίων “Πείρος” – Το ψηφοδέλτιο

Previous article

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο μαθηματικός που επέστρεψε μετά από έξι χρόνια στην Δόξα Νιφορείκων

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply