Ο αρχηγός της Δόξας έγινε ο πρώτος Νιφοριώτης παίκτης που σκόραρε στο νέο γήπεδο και αφιέρωσε το γκολ στην οικογένεια του και στην δίχρονη κόρη του.   

«Έχουμε οκτώ βαθμούς από τον δεύτερο της βαθμολογίας και για αυτό έχουμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τον τίτλο. Δεν έχει τελειώσει όμως  τίποτα  ακόμα και δεν επαναπαυόμαστε».

Η Δόξα Νιφορείκων επέστρεψε στην έδρα της μετά από πέντε χρόνια και ο Αντώνης Τούντας ήταν από τους σκόρερ στο πρώτο παιχνίδι στην επιστροφή και μιλώντας για τα συναισθήματα του τόνισε «Ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματα. Όσο καιρό φτιαχνόταν το γήπεδο δεν πήγαινα καθόλου για να δω τις ετοιμασίες. Ήθελα να το δω ολοκληρωμένο και όταν έφτασε η ώρα να πατήσω το πόδι μου το πρώτο πράγμα που ένιωσα ήταν πολύ βαθιά συγκίνηση αφού με πήραν τα κλάματα. Ήταν ένα όνειρο για εμάς που έγινε πραγματικότητα μετά από πολλούς αγώνες με τις αρμόδιες αρχές». Ερωτηθείς αν είναι πρόκληση για τον ίδιο ως αρχηγό να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή στο νέο γήπεδο, αφού η ομάδα του είναι στην κορυφή τόνισε «Στόχος προσωπικός και ομαδικός είναι να πάμε την ομάδα στην κατηγορία όπου την πρωτογνώρισα. Στην Α κατηγορία. Θέλω όσο τίποτα άλλο αυτό το πρωτάθλημα για να σηκώσω την κούπα μέσα στα Νιφορέικα. Ο προσωπικό στόχος μου επετεύχθη αφού ο πρώτος Νιφοριώτης παίκτης που σκόραρε στο νέα γήπεδο είναι εγώ με αριστοτεχνικό απευθείας φάουλ».  Ο Αντώνης Τούντας είχε ένα χρόνο να σκοράρει αλλά όπως λέει ο ίδιος « Το ήθελα πολύ αυτό το γκολ και ευχαριστώ τον Θεό  που ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Το γκολ το αφιέρωσα στην οικογένεια μου και στην δίχρονη κόρη μου. Έχουμε οκτώ βαθμούς από τον δεύτερο της βαθμολογίας και για αυτό έχουμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τον τίτλο. Δεν έχει τελειώσει όμως  τίποτα γιατί είναι αρκετά παιχνίδια ακόμα και δεν επαναπαυόμαστε. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο». Ερωτηθείς αν το νέο γήπεδο ανεβάζει το επίπεδο και τις προσδοκίες ο αρχηγός απάντησε « Έχουμε αλλάξει νοοτροπία πλέον και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και σε αυτό έχουν συμβάλει νέοι άνθρωποι που διακατέχουν το διοικητικό συμβούλιο αλλά και ο προπονητής μας που κάνει εξαιρετική δουλειά. Πρώτα να το χαιρόμαστε εμείς και μετά όλα τα άλλα. Το νέο γήπεδο έφερε όρεξη, αισιοδοξία, όνειρα και πολλά άλλα όπως επίσης και τον κόσμο μας».

dete.gr

BINTEO – Οι “Αγριες Σφήκες” ξεσήκωσαν τα χωριά της Δυτικής Αχαΐας

Previous article

Αλλάζει το σύστημα επισκέψεων στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.