Το Λιμνοχώρι καλπάζει προς την επιστροφή του στην Α κατηγορία και ο προπονητής Ανδρέας Πετρόπουλος που  έχει σημαντική συμβολή  μιλώντας για την  πορεία της ομάδας του τόνισε «Ήταν δύσκολο το εγχείρημα το καλοκαίρι αλλά με επιμονή και υπομονή έχοντας δίπλα μου τον Τάκη Γιαννιώτη καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόλογο σύνολο ώστε να διεκδικήσουμε μια  θέση στην πεντάδα. Προσπάθησα να περάσω μια άλλη φιλοσοφία στον σύλλογο. Σε αυτό βοήθησαν και τα παιδιά που με πίστεψαν και ακολούθησαν.

Είναι καλοί δέκτες, παίζουν ελεύθερα και όλα οφείλονται σε αυτούς. Δεν λύγισαν μετά την γνωστή υπόθεση  της τιμωρίας μας.  Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές και θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια γιατί τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο. Πιστεύω   ότι είμαστε το φαβορί για την πρώτη θέση. Τον Γενάρη αναμορφώσαμε το ρόστερ αφού ο στόχος άλλαξε και αυτό μας δίνει προοπτική».

Ερωτηθείς αν το Λιμνοχώρι  λείπει από την Α κατηγορία απάντησε «Η ΑΕΛ λείπει από την μεγάλη κατηγορία όπως και άλλες ομάδες της Δυτικής Αχαΐας. Δεν επιτρέπεται μοναδικό εκπρόσωπος να είναι μόνο ο Εθνικός Σαγείκων αφού η Αχαϊκή είναι περαστική.  Οι ομάδες στην περιοχή αυτή δεν προσέχθηκαν  από την διοργανώτρια αρχή και είναι κρίμα γιατί όλοι έχουν την έδρα τους με χόρτο και παράγοντες που χαλάνε διπλάσια από τις ομάδες της Πάτρας.

Αποτελεί πρόκληση για μένα μέσα από την ανασύνταξη του συλλόγου, η ομάδα να επιστρέψει εκεί που της ανήκει. Ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση μετά την άδικη ποινή που δεχθήκαμε. Έχουμε μαζέψει 43 βαθμούς στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι θα πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα».

εφ. Κόσμος