0
Στις αστυνομικές αρχές της Δυτικής Ελλάδας, τις τελευταίες ώρες έχουν περιέλθει πληροφορίες, ότι σε περιοχές της περιφέρειας, κάποιοι κόντρα στο νόμο επιθυμούν να διοργανώσουν πανηγύρια και γλέντια, που απαγορεύονται ρητά τουλάχιστον μέχρι και τις 31 Αυγούστου, σύμφωνα με τις προ ημερών ανακοινώσεις των αρμόδιων Υπουργών, με φόντο την έκρηξη στα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας.
Ήδη επιχειρηματίας σε παραθαλάσσια περιοχή κλήθηκε από τις τοπικές αρχές για να δεχθεί συστάσεις καθώς στο κατάστημά του ετοίμαζε γλέντι με γνωστά ονόματα από το χώρο του λαϊκοδημοτικού τραγουδιού.
Ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Μαρτζάκλης, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους όσοι σκέφτονται κάτι τέτοιο, καλύτερα να το ξεχάσουν. Ο νόμος θα εφαρμοστεί στο ακέραιο και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση η Ελληνική Αστυνομία να δείξει την παραμικρή ανοχή στους παραβάτες. Οι έλεγχοι βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και θα εντατικοποιηθούν, είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε ο κ. Μαρτζάκλης.
Πελοπόννησος

Στο φουλ η προπαγάνδα, Οι Τούρκοι ποστάρουν Oruc Reis συνοδεία πολεμικών πλοίων

Previous article

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ -Κάτω Αχαΐα: Πέρα βρέχει στα Τσιγγάνικα! Συνεχίζουν τα γλέντια παρά την έξαρση των κρουσμάτων

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Featured