0
Απ’ την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα ξεκινά την Πέμπτη (10π.μ.) ένας ευρύς διάλογος για την συσχέτιση της πανδημίας με την αθλητική δραστηριότητα.
Απ’ την απλή, ερασιτεχνική, κατά μόνας άθληση, απ’ την άσκηση στο γυμναστήριο ή στην παραλία έως τον υψηλού επιπέδου πρωταθλητισμό

Είναι η πρώτη δημόσια συζήτηση για την επίδραση της υγειονομικής κρίσης στον αθλητισμό. Και οργανώνεται (διαδικτυακά) την επόμενη εβδομάδα στην Πάτρα απ’ την εφημερίδα «Match» Αχαΐας, με την σύμπραξη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας και τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ξεκινά, λοιπόν, ένας ευρύς διάλογος για την συσχέτιση της πανδημίας με την αθλητική δραστηριότητα. Μεγάλα ονόματα του αθλητισμού, αθλητές και διοικητικά στελέχη, (Κώστας Σλούκας, Γιάννης Γκούμας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Ιωάννης Μελισσανίδης, Κυριάκος Γιαννόπουλος, Μιχάλης Κουρέτας, Σάκης Βασιλειάδης, Παναγιώτης Πελεκούδας, Άγγελος Δανιήλ κ.α.) «συναντώνται» σε μια συζήτηση και καταθέτουν γνώμη, προσωπική εμπειρία, ανησυχίες, προβληματισμούς κι ελπίδες για την επόμενη μέρα.

Με την επικουρία διακεκριμένων γιατρών που θα δώσουν κατευθύνσεις κι επιστημονική χροιά στα συμπεράσματα του 1ου Αθλητικού Συνεδρίου Δυτικής Ελλάδας

Κάτω Αχαΐα: Στο Καραμανδάνειο 14χρονη με τραύματα στο πρόσωπο – Την χτύπησαν με σιδερολοστό – Δύο συλλήψεις

Previous article

Γώγος: Τι ισχύει για την αερόβια μετάδοση του κορωνοϊού

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Featured