ΦΩΤΟ – Καταχάρηκαν την συμμετοχή τους στην Καρναβαλούπολη, οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Κάτω Αχαΐας

Στην Καρναβαλούπολη του Δήμου Πατρέων στα Ψηλαλώνια, συμμετείχαν το πρωί του Σαββάτου, μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας, παρουσιάζοντας δυο “σατιρικά” δρώμενα. “Ευχαριστούμε όλα τα παιδάκια που συμμετείχαν στην Καρναβαλούπολη και τους γονείς που μας τα έφεραν! Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και να ξαναπάμε” ανέφερε η Διευθύντρια του σχολείου Μαρίζα Πλιάκα. 

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Σπυριδούλα Παπαδοπούλου, συνεχάρει και ευχαρίστησε:  “Ευχαριστούμε πολύ γι αυτή την πολύ όμορφη συμμετοχή μας στην εκδήλωση της Καρναβαλούπολης του Δήμου Πατρών! Συγχαρητήρια κα Μαρίζα Πλιάκα και κα Ελένη Παναγοπούλου για την προσφορά σας αλλά και σε όσους βοήθησαν να συντελεστεί αυτή η γιορτή !Και φυσικά ένα τεράστιο μπράβο και στους μαθητές μας που έκλεισαν την εκδήλωση με τόσο ωραία παρουσία,κέφι και χίουμορ!Περάσαμε όλοι υπέροχα…Και του χρόνου με υγεία!!!

Συγχαρητήρια και από τον Χρήστο Σταματάκη: “Συγχαρητήρια πολλά σε όλους, σε εσάς κ. Μαρίζα Πλιάκα, στην γυμνάστρια του σχολείου μας κ.Ελένη Παναγοπούλου και φυσικά στους μαθητές μας και παιδιά μας. Και του χρόνου καλό καρναβάλι”.