Εάν θέλετε να… ηρεμήσετε λίγο από τα ποσταρίσματα φίλων και σελίδων που παρακολουθείτε, δεν χρειάζεται πλέον να τους διαγράψετε ή να τους κάνετε unfollow. Το Facebook θέλει να βοηθήσει τους χρήστες του να “καθαρίσουν” το χρονολόγιό τους, προσωρινά, για ένα χρονικό διάστημα και πρόσθεσε τη δυνατότητα Snooze.

Αν την ενεργοποιήσετε, δεν θα λαμβάνετε καμία ενημέρωση από τον σχετικό λογαριασμό για ένα μήνα.

Η λειτουργία βρίσκεται σε διαδικασία ελέγχου εδώ και αρκετό καιρό, πλέον είναι διαθέσιμη για όλους και έχει εφαρμογή τόσο στην desktop έκδοση της πλατφόρμας, όσο και στη mobile. Θα βρείτε την επιλογή να αναφέρεται ως “Προσωρινή απόκρυψη δημοσιεύσεων από xxxx (όνομα λογαριασμού) για 30 ημέρες”.