0

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, μέλη  διοικητικού συμβουλίου αθλητικού σωματείου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση κατά συναυτουργία.

 

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται για να συλληφθεί ακόμη ένας ημεδαπός, ο οποίος ως Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, βαρύνεται με την ίδια κατηγορία.

 

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας αθλητή, σύμφωνα με την οποία, μέλη του διοικητικού συμβουλίου του αθλητικού σωματείου, στο οποίο αγωνίζονταν, του απαιτούσαν εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των (1.800) για του παραδώσουν το ατομικό του δελτίο.

 

Πιο συγκεκριμένα, χθες αργά το βραδύ, στην Πάτρα, ο αθλητής παρέδωσε στους δυο δράστες το χρηματικό ποσό των (1.800) ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

 

Αμέσως μετά τη συναλλαγή οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς, ενώ σε σωματική έρευνα που τους ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του ενός και κατέσχεσαν, όλο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

 

Επιπλέον, σε βάρος του αθλητή σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, έπειτα από μήνυση που υπέβαλλαν οι δύο δράστες.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νιφορεϊκων

Previous article

Μίλα μη φοβάσαι! Ο εφιάλτης του σχολικού εκφοβισμού – Σήμερα η ημερίδα ενημέρωσης από την «Πάλεια»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply