Λίγες ώρες πριν φύγει το 2017 ένας νέος άνθρωπος, με όνειρα και φιλοδοξίες, ο 20χρονος Αλκίνοος Βαρσάκης, “χάθηκε” ξαφνικά από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής.

Τον άτυχο νεαρό βρήκε νεκρό η κοπέλα του, η οποία επιστρέφοντας στο σπίτι στο οποίο έμεναν μαζί με τη μητέρα του, δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα αντίκριζε. Ο Αλκίνοος γιος της πατρινής εμπόρου Μαρίζας Καπετανάκη και εγγονός του πρώην προέδρου του Αυτοκινητοδρομίου Αχαϊας Μάρκου Καπετανάκη, κείτονταν νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού.

Η ίδια σε κατάσταση σοκ, κάλεσε το ΕΚΑΒ, με το πλήρωμά του να διαπιστώνει λίγη ώρα αργότερα το θάνατό του. Όλες οι ενδείξεις μαρτυρούν πως ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια. Οπως μας δήλωσε ο Μάρκος Καπετανάκης, είχε κάποιους πονοκεφάλους, είχε κάνει όμως σειρά εξετάσεων πρόσφατα οι οποίες δεν έδειξαν το παραμικρό.

Στο πένθος έχουν βυθιστεί συγγενείς και φίλοι που δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό φινάλε που τους επιφύλαξε το 2017. Ο Αλκίνοος εργαζόταν σε διάφορα καταστήματα εστίασης στην Πάτρα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

tempo24

Οι αργίες του 2018 – Πότε θα έχουμε τριήμερα

Previous article

Mε αισιοδοξία ατενίζει το 2018, ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, μετά την επιτυχημένη χρονιά που μόλις έφυγε…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply