Η Inside Edition δημοσίευσε μια συνέντευξη με μια γυναίκα που γνώρισε από πρώτο χέρι τη σύζυγο του Προέδρου Ντόναλντ Τρούμπα, τη Μελάνια. Η Σουηδή Victoria Silvstedt μοντέλο και μετέπειτα καταξιωμένη playmate, έζησε με τη Μελάνια για κάποια χρόνια, τη δεκαετία του 1990. Σύμφωνα με όσα είπε στη συνέντευξη η Silvstedt μοιράστηκε ένα μικρό διαμέρισμα με την Mελάνια στο Παρίσι όταν ήταν και οι δύο τους μοντέλα.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, η Silvstedt αποκάλυψε ότι η Mελάνια ήταν “η τέλεια συγκάτοικος”, σημειώνοντας ότι το διαμέρισμά τους ήταν “καθαρό, τακτοποιημένο, φιλικό”. Η Silvstedt πρόσθεσε: “Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να ζητήσω μία καλύτερη συγκάτοικο, στην πραγματικότητα.” Αποκάλυψε ότι αυτή και η Mελάνια συνήθιζαν να μαγειρεύουν απλά δείπνα μαζί, όπως σαλάτα τόνου για παράδειγμα. Επισήμανε ότι καμία από τις δύο δεν είχε ιδέα από μαγειρική αλλά ούτε ήξεραν να διαλέγουν με επιτυχία “φανταχτά εστιατόρια” για δείπνο. Αυτή η πολυτέλεια ήταν μακριά από τον τρόπο ζωής τους.

Προφανώς, οι δύο γυναίκες θα δούλευαν πολύ καιρό για να καταφέρουν να πάνε έστω μία φορά σε κάποιο τέτοιο εστιατόριο.

«Ανεβαίναμε τρέχοντας τις σκάλες πάνω-κάτω στην πολυκατοικία, το διαμέρισμα βρισκόταν στον έκτο όροφο και δεν υπήρχε ασανσέρ» εξηγεί η Silvstedt. «Ευτυχώς για εμάς το τρέξιμο αυτό στις σκάλες είχε τα προνόμια του. Ως μοντέλα έπρεπε να συνεχίσουμε να είμαστε ενεργές και σε καλή φόρμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ