Σηκώνεσαι πρωί, πλένεσαι, ανοίγεις το παράθυρο και ετοιμάζεσαι να φτιάξεις καφέ. Ανακαλύπτεις πως μια μελαγχολική μέρα ξεκινά γιατί έξω βρέχει.

Το ενενήντα της εκατό των φορών όταν δούμε τον ουρανό συννεφιασμένο ή τον καιρό βροχερό η ψυχολογία μας πέφτει στα πατώματα. Στην Ελλάδα αναζητάμε πάντα τον ήλιο και η ψυχολογία μας είναι συνυφασμένη με αυτόν. Όταν βρέχει παίρνουμε βαριά μπουφάν, κουκούλες, ομπρέλες, αυτοκίνητα και νευρικοί τρέχουμε με τον φόβο μην καμία σταγόνα βροχής πέσει επάνω μας’ μην χαλάσουν τα μαλλιά μας, μην φύγει το make up μας, μην βραχούν τα ρούχα και το κινητό που έχουμε πάντα στο χέρι.

Πάρτε το αλλιώς. Οι εποχές είναι τέσσερις και για να εκτιμήσουμε την μια πρέπει να αγκαλιάσουμε και τις υπόλοιπες τρεις. Μιμηθείτε τα παιδιά. Αγαπούν όλες τις εποχές, δεν νοιάζονται να φορέσουν μπουφάν ή να πάρουν ομπρέλα γιατί το ένστικτό τους τους λέει πως ότι καιρό κι αν κάνει εκείνα μπορούν να παίξουν.

Μην χάνεις λοιπόν την ευκαιρία. Ξέχνα τα κλισέ και τρέξε στην βροχή. Βγες έξω περπάτησε, χόρεψε και τραγούδησε. Γίνε ένα μαζί της, νιώσε την στο κορμί σου και άφησέ την να ξεπλύνει από πάνω σου όλη την ένταση της καθημερινότητας.

Κι αν σε φωνάζουν τρελό…. μην ξεχνάς πως η ζωή είναι στιγμές κι όσοι πιστεύουν πως την ευτυχία την φέρνει ο ήλιος είναι όσοι δεν έχουν χορέψει στην βροχή….

Το μαύρο σκόρδο είναι το superfood που δεν ξέραμε πως λείπει από τη ζωή μας

Previous article

Το έκαψαν οι γυναίκες των συλλόγων “Μελισάνθη” και Σαγείκων

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

More in Featured