Για μία ακόμη χρονιά ολοκληρώθηκε το Τουρνουά 3on3 (τρεις εναντίον τριών) που διοργανώνει ο ΑΟ ΔΥΜΗΣ07, με αρκετές νεανικές και ποιοτικές συμμετοχές.
Στην ανδρική ανοιχτή κατηγορία οι ομάδες χωρίστηκαν σε ομίλους και συνεπώς οι διαγωνιζόμενοι είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν πολλά περισσότερα αναμεταξύ τους παιχνίδια. Στον μεγάλο τελικό διεκδίκησαν τον τίτλο οι Spanoulis 7 (Ρετσίνας,Βλάχος,
Μαντάς,Χρυσανθακόπουλος) με τους Cleveland Παραλίες(Σοφιανός,Κρόκος Αδαμόπουλος,Κρόκος). Πρωταθλητές βγήκαν οι Spanoulis 7 με MVP τον Βλάχο Στέφανο έπειτα από μια δυνατή αναμέτρηση.
Την εξέλιξη της φετινής διοργάνωσης αποτέλεσε η γυναικεία κατηγορία όπου εκεί οδηγηθήκαμε στον μεγάλο τελικό με την ομάδα Ocean (Παναγιωτοπούλου, Παναγιωτοπούλου, Πετροπούλου) απέναντι στην ομάδα Sky (Μαυρομάτικα,Κλούρα,
Κολλύρου,Πλώτα). Πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν οι Sky.
Αξίζει να αναφέρουμε πως πριν τον μεγάλο τελικό της ανδρικής κατηγορίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Λαχειοφόρου όπου αναδείχθηκαν 8 τυχεροί.

“Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΕΣΚΑ-Η για την συνεργασία της στον ορισμό και παραχώρηση επίσημων διαιτητών, κάτι που διασφαλίσε την έγκυρη διεξαγωγή του τουρνουά, καθώς επίσης και τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας για την παραχώρηση του γήπεδου.
Εν συνεχεία ευχαριστούμε θερμά όλους τους φίλους και αθλητές που στήριξαν για μια ακόμη χρονιά τόσο το Τουρνουά όσο και την Λαχειοφόρο! Είναι πολύ σημαντικό για όλη την αθλητική μας οικογένεια το γεγονός ότι σε κάθε δράση μας βρίσκουμε πάντα ανθρώπους που βοηθούν και στηρίζουν το έργο μας.
Τέλος να ανανεώσουμε την συνάντηση μας για το 3on3 2019 και να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά με αθλητισμό στη ζωή μας” αναφέρει ο αχαγιώτικος σύλλογος!