Οι μεγάλες, πυκνές αλλά και γυριστές βλεφαρίδες είναι το όνειρο όλων μας. Κάποιες τις έχουν φυσικά, κάποιες άλλες αναζητούν βοήθεια από την μάσκαρα για το μήκος και τον όγκο και από τα ψαλίδια για βλεφαρίδες για την καμπύλη. Τι θα έλεγες λοιπόν αν σε πληροφορούσαμε πως δεν χρειάζεσαι ψαλίδι για να δώσεις καμπύλη στις βλεφαρίδες σου και πως με την μάσκαρά σου μπορείς να τα κάνεις.

Η μηχανική κίνηση που κάνεις και περνάς το βουρτσάκι της μάσκαρα από την βάση των βλεφαρίδων με φορά από τις άκρες δεν είναι λάθος αλλά τις βαραίνει! Ιδιαίτερα αν έχεις λεπτές και ίσιες βλεφαρίδες, κάνοντας αυτή την κίνηση τις επιβαρύνεις και δεν επιτυγχάνεις την καμπύλη που θες. Δοκίμασε λοιπόν κάτι άλλο…

Πέρνα το βουρτσάκι πρώτα από τις άκρες των βλεφαρίδων σου! Περίμενε ελάχιστα  ώσπου να στεγνώσει η μάσκαρα και στην συνέχεια πέρνα το βουρτσάκι κανονικά, από την ρίζα ως τις άκρες. Με αυτό τον τρόπο δεν θα βαρύνουν οι βλεφαρίδες σου και η μάσκαρα θα τους δώσει την καμπύλη που θες. Για ακόμα πιο γυριστό αποτέλεσμα, ακούμπα το βουρτσάκι παράλληλα με τις βλεφαρίδες και πίεσε πολύ ελαφρά προς τα μέσα! Δοκίμασέ το απόψε κιόλας.

ΠΗΓΗ:FAY’S BOOK

ΦΩΤΟ – Γυμναστικές επιδείξεις στην Κάτω Αχαϊα το σχολικό έτος 1973-1974

Previous article

Ελληνίδα δημοσιογράφος χαρίζει τα φάρμακα της εξωσωματικής. 3 μέρες πρίν, έμαθε ότι είναι έγκυος!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

More in Featured