0

Πολλές φορές τυχαίνει η μάσκαρα να στεγνώνει με αποτέλεσμα όταν πάμε να την χρησιμοποιήσουμε, να γεμίζουμε κομπάκια και να μην απλώνετε εύκολα πάνω στις βλεφαρίδες μας. Μην ανησυχείτε, υπάρχουν tips να την ξαναζωντανέψουμε!

Μπορούμε να βάλουμε την μάσκαρα σε κατσαρολάκι με ζεστό νερό. Την αφήνουμε για πέντε λεπτά. Προσέχουμε να είναι καλά κλεισμένη γιατί αν μπει μέσα νερό θα καταστραφεί! Κατόπιν την αφαιρούμε και ανακινούμε με το βουρτσάκι. Το υλικό της μάσκαρα θα έχει »ξαναγεννηθεί».

Άλλο ένα κόλπο είναι να ρίξουμε δύο σταγόνες ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο ή ακόμα καλύτερα καστορέλαιο που είναι πιο πηκτό. Ανακατεύουμε πάλι με το βουρτσάκι ώστε το έλαιο  να αναμειχθεί καλά με το υλικό της μάσκαρα.

Εναλλακτικά μπορούμε να βάλουμε λίγο από το γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ ματιών. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ:ingolden.gr

Και επίσημα στην Αχαγια ’82 ο Ανδρέας Οικονομόπουλος | Δείτε τι είπε ο ίδιος για την επιστροφή του

Previous article

Στα “λημέρια” του ο Μίλτος Μητρόπουλος | Επιστροφή στην Αχαϊκή

Next article

You may also like

ΒΙΝΤΕΟ- Τι πραγματικά έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο -Αλέκος Θανόπουλος: “Υπήρξε χειροδικία σε βάρος του προέδρου Κ. Αχαϊας, βρέθηκα ανάμεσά τους”

Ο Αλέκος Θανόπουλος, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Αχαΐας, μιλά αποκλειστικά στο e-dytikiachaia για τα γεγονότα της ...
Featured

Comments

Leave a reply

More in Featured