Τρία νέα κρούσματα εξαπάτησης ηλικιωμένων ατόμων έγινα χθες το πρωί. Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικές Αρχές σχημάτισαν τρεις δικογραφίες σε βάρος αγνώστων καθώς χθες το πρωί, προσέγγιζαν ηλικιωμένες κυρίες σε διάφορα σημεία της πόλης με σκοπό να τις εξαπατήσουν.

 

Στο πρώτο περιστατικό, οι δράστες εντόπισαν το πρώτο θύμα τους την ώρα που περπατούσε και της έπιασαν την κουβέντα. Λέγοντας της πως είναι οι λογιστές του γιου της, την έπεισαν να την πάνε στο σπίτι της καθώς ήθελαν να της δώσουν την επιστροφή φόρου. Οι άγνωστοι, μόλις μπήκαν στο σπίτι, άρχισαν να ψάχνουν στην οικία της ηλικιωμένης, βρήκαν 800 ευρώ και έγιναν “καπνός”.

 

Αφού η όρεξη των δραστών είχε ανοίξει αποφάσισαν να συνεχίσουν τη δράση τους. Στη συνέχεια πλησίασαν μια ηλικιωμένη που ανέμενε σε στάση λεωφορείου. Παρουσιάστηκαν ξανά ως λογιστές του γιου της και με το πρόσχημα της επιστροφής φόρου, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και διάφορα κοσμήματα.

 

Τέλος, το τρίτο περιστατικό που έχει γίνει γνωστό μέχρι τώρα, οι δράστες χρησιμοποιώντας την ίδια τακτική επιβίβασαν ηλικιωμένη σε αυτοκίνητο που επέβαιναν και αφού την μετέφεραν στην οικία της, της απέσπασαν διάφορα χρυσά κοσμήματα.

 

Από την ΕΛ.ΑΣ. ενεργούνται συντονισμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Γιατί «παίζει» το μάτι μου;

Previous article

ΦΩΤΟ – Παν. Πατρών: Σέρβιραν σε φοιτητή πατάτες με την… ετικέτα της συσκευσίας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply