0

Δεν αρκούν μόνο οι τακτικές επισκέψεις σου στις παραλίες για να καταφέρεις να έχεις, όσο πιο σύντομα γίνεται, εξωτική εμφάνιση. Παρακάτω θα βρεις μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς θα καταφέρεις το στόχο σου άμεσα, γρήγορα αλλά, πάνω από όλα, σωστά.

  • Φρόντισε να κάνεις συχνή απολέπιση, για να διώξεις τα νεκρά κύτταρα, που καθυστερούν, το μαύρισμα σου αλλά και να αποφύγεις τις διχρωμίες στην επιδερμίδα σου.
  • Το μαύρισμα δείχνει καλύτερα σε μία λεία επιδερμίδα ενώ με την ενυδάτωση θα αποφύγεις το ξεφλούδισμα. Κάθε βράδυ, αλλά και πριν βγεις στον ήλιο, βάλε μια πλούσια ενυδατική και επέμεινε στα σημεία, που αφυδατώνονται πιο εύκολα.
  • Απόφυγε, τις επικίνδυνες ώρες (10-4) για την ηλιοθεραπεία σου. Εκτός από τις βλαβερές ακτινοβολίες των ωρών αυτών έχεις να αντιμετωπίσεις και το ενδεχόμενο εγκαύματος που είναι επικίνδυνο για την υγεία σου.
  • Μετά την ηλιοθεραπεία σου κάνε ένα γρήγορο ντους. Έτσι, θα καταφέρεις να απομακρύνεις σκόνη, άμμο και τα απομεινάρια αντηλιακού και η επιδερμίδα σου θα δείχνει πραγματικά μεταξένια.

  • 29 γραμ. αντηλιακού είναι η συνιστώμενη ποσότητα που αντιστοιχεί για να καλύψεις το σώμα σου, κατά μέσον όρο, ενώ στο πρόσωπο αντιστοιχεί σε ποσότητα περίπου 1/3 κουταλάκι. Αν υπερβάλλεις στην ποσότητα δεν θα προσφέρεις στο σώμα σου επιπλέον προστασία ενώ η λιγότερη ποσότητα μπορεί να μην είναι επαρκής.
  • Φρόντισε να μην ξαπλώνεις περισσότερη ώρα από τη μία μόνο πλευρά αλλά και να φροντίζεις να βλέπει ο ήλιος δύσκολα σημεία του σώματος, όπως το μέσα μέρος των χεριών σου. Ιδανικά, κάθε 15-30 λεπτά φρόντισε να αλλάζεις πλευρές κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας σου έτσι ώστε να μην καείς αλλά και να αποκτήσει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ:athensmagazine.gr

Overeating Healthy Food Is As Bad As Eating Junk Food

Previous article

Στη Δύμη ’07 ο Λεωνίδας Παναγόπουλος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

More in Featured