Στην πόλη της Πάτρας πραγματοποιείται ενημερωτικό σεμινάριο για το Διαδίκτυο και την Επιχειρηματικότητα που διοργανώνει το WINNER’S SEMINARS GROUP.

Eμπνευστής και κύριος ομιλητής της ομάδας WINNER’S SEMINARS GROUP είναι ο Γιώργος Μπατάλης, ο οποίος με αφετηρία την πεποίθηση, πως τα πάντα στη ζωή είναι θέμα γνώσης και κύριο μήνυμα «Dream, Believe, Act», που σε μετάφραση στα Ελληνικά σημαίνει «Ονειρέψου, Πίστεψε, Δράσε» δραστηριοποιείται στον τομέα των εκπαιδευτικών σεμιναρίων και όχι μόνο.

Η WINNER’S SEMINARS GROUP έχει ήδη παρουσιάσει διάφορα σεμινάρια, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, με πολυάριθμους συμμετέχοντες, από διαφορετικά κοινωνικομορφωτικά επίπεδα, με έναν στόχο: την επαγγελματική επιτυχία και την εξέλιξη του κάθε ανθρώπου, για να ξεπεράσει τα σύγχρονα εμπόδια της προσωπικής του ανάπτυξης.

Το σεμινάριο αποτελείται από δυο μέρη,

Στο πρώτο μέρος, θα αναπτύξουμε με απλό και κατανοητό τρόπο, τα κύρια στοιχεία που χρειάζεται ένας σύγχρονος επιχειρηματίας για να αναπτύξει την εργασία του στο Διαδίκτυο. Μέσα σε ένα ενημερωτικό 3/ωρο θα γνωρίσετε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις μηχανές αναζήτησης και τη Google. Θα μάθετε χρήσιμα και πρακτικά μυστικά για τα social media: Facebook, Twitter, Instagram, Google+ και Youtube.

Στο δεύτερο μέρος, θα γνωρίσετε τι είναι το Inbound Marketing. Τον τρόπο δηλαδή που μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας on-line επιχείρηση, χωρίς ιδιαίτερα κεφάλαια και γνώσεις. Mέσα από πραγματικά παραδείγματα, που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε online, ώστε να εργαστείτε πάνω σε αυτά, σε πραγματικό χρόνο.

Το ΔΩΡΕΑΝ ενημερωτικό σεμινάριο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – DREAM, BELEIVE, ACT θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, στο Ξενοδοχείο Άδωνης, Καψάλη 9, από τις 18:00 – 21:00.

Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες καλούνται όλες και όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 693 6162079 για να κάνουν τηλεφωνική κράτηση. Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μέχρι και 20/4/2018.Για εγγραφή στο link που ακολουθεί,https://bit.ly/2qs43Zm

«Σκοπιά» στο Φλόκα για να μην περάσουν τα σκουπίδια της Αιγιάλειας που κρατά κλειστό το δικό της ΧΥΤΑ

Previous article

ΑΧΑΪΚΗ – Ένα σενάριο ακραίο…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

More in Featured