ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ – Liberis Cafe- Snack Bar- Restaurant: Ποιότητα, στυλ και άποψη – Ευχές για καλές δουλειές στα εγκαίνια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη τα επίσημα εγκαίνια του Liberis Cafe- Snack Bar- Restaurant στη ΒΙΠΕ.  Φίλοι, θαμώνες αλλά και φορείς της Δυτικής Αχαΐας διασκέδασαν και ευχήθηκαν στην οικογένεια Λυμπέρη καλές δουλειές.

Το Liberis Cafe- Snack Bar- Restaurant αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση για καφέ και φαγητό. Τα εγκαίνιά του απέδειξαν πως η ποιότητα, το στιλ αλλά κυρίως οι άνθρωποι, πάντα κάνουν «τη διαφορά».

 

 

Την τελετή των εγκαινίων τέλεσε ο πατήρ Δημήτριος Μπιλιανός, ενώ το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου μαζί με τον αντιδήμαρχο Θανάση Ραυτακόπουλο, καθώς και ο πρόεδρος του Κρίνου Κώστας Παρασκευόπουλος και ο πρόεδρος του συλλόγου Αλισσαίων “Πείρος” Δημήτρης Μπαρμπούνης.

Η ποιότητα των προϊόντων, η πολυτέλεια του χώρου και η φιλοσοφία πως ο πελάτης πρέπει να είναι πάντα ευχαριστημένος  έχουν κάνει τη διαφορά.

Το Liberis Cafe- Snack Bar- Restaurant, ένας νέος χώρος,  φτιαγμένος να καλύπτει όλες τις ανάγκες μας καθημερινώς, από νωρίς το πρωί έως το βράδυ! Η διακόσμηση είναι καλαίσθητη και μοντέρνα και σε «τραβάει» να το επισκεφτείς και να πιεις είτε ένα καφεδάκι στα γρήγορα είτε να κάτσεις στα τραπέζια του και να γευθείς τις υπέροχες γεύσεις που σου προσφέρει.

 

Είναι ένα κατάστημα που μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς! Στο κατάστημα, λειτουργεί όλες τις ώρες της ημέρας, εστιατόριο με γευστικές πίτες, σουβλάκια, burger και πίτσες… που φυσικά μπορείτε να τα απολαύσετε και με deliveri στο χώρο σας.

Και με αρκετά snacks, όπως τυρόπιτες, πίτσες, μπαγκέτες, γλυκά και πολλά άλλα!

* Το Liberis Cafe- Snack Bar- Restaurant βρίσκεται 300 μέτρα πριν τη ΒΙΠΕ Πατρών, στη γέφυρα του Πείρου.