Το πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη Αστέγων», που πραγματοποιεί το Σωματείο ΙΚΕΛΟΣ σε συνεργασία με τους Δήμους Δυτικής Αχαΐας και Ερύμανθου, παρουσιάστηκε σήμερα, στο Καφέ-Γέφυρες στην Πάτρα, όπου και εργάζονται ωφελούμενοι του προγράμματος. Στην εκδήλωση αναφέρθηκαν στα αποτελέσματα του προγράμματος που είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, τον αριθμό των ωφελουμένων και το πιο σημαντικό, την κοινωνική τους επανένταξη. Μίλησαν για την εμπειρία τους μέλη αλλά και εθελοντές του σωματείου ΙΚΕΛΟΣ.

Επίσης, προβλήθηκε βίντεο 8 λεπτών, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα και αμέσως μετά ακολούθησε συζήτηση σε ένα φιλικό και ευχάριστο κλίμα.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η πρόεδρος του σωματείου Λεμονιά Νικολοπούλου, η βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας, ο Δήμαρχος Ερύμανθου Θάνος Καρπής και η επιστημονικά υπεύθυνη του προγράμματος και ψυχολόγος Χαρά Γουλιάμη.

Το παρών στην παρουσίαση έδωσαν επίσης ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας και ο πρόεδρος του ΟΤΑ Δυτικής Αχαΐας Ξενοφών Μπαχράς.