ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την ημερίδα για τα αδέσποτα στη Δυτική Αχαΐα! Παρουσίαση απολογισμού προγράμματος

Παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση για τα αδέσποτα της Δυτικής Αχαΐας, που διοργάνωσαν ο σύλλογος ΕΛΑΔΑ και ο Δήμος. Η ημερίδα είχε θέμα την «Παρουσίαση απολογισμού προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας» και έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» στην Κάτω Αχαΐα.

Η Ανθή Κότσαλη (Μελος πενταμελους επιτροπης ΕΛ.Α.Δ.Α.), η Sue Helen Selney (Εκπαιδεύτρια Σκύλων), Στυλιανή Σερρα (Εθελοντης Φιλοζωος) μαζί με τον αντιδήμαρχο Θανάση Ραυτακόπουλο μίλησαν για το πρόγραμμα που βρίσκεται σε λειτουργία στο Δήμος, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Χρήστος Νικολάου όπου στη συνέχεια απένειμε και τιμητική πλακέτα, στο σύλλογο ΕΛΑΔΑ την οποία παρέλαβε η Ανδριάνα Γκίρη σύζυγος Παναγιώτη Λιάκου. Επίσης μίλησε και ο γυναικολόγος και μέλος του Δ.Σ. ΕΕΣ Νίκος Οικονομόπουλος.

Παρών ήταν και ο κτηνίατρος Σπύρος Ταρναρης που έχει αναλάβει την περίθαλψη τον αδέσποτων της περιοχής μέσω του προγράμματος και μέχρι στιγμής η συμβολή του είναι μεγάλη και πολύτιμη καθώς ανά πάσα ώρα και στιγμή βρίσκεται στο πλευρό των εθελοντών.