0

Σίγουρα το κεφάλαιο “βαμμένα μαλλιά” χρήζει ειδικής αντιμετώπισης, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, μιας και το ζητούμενο είναι πώς θα καταφέρεις να διατηρήσεις το χρώμα τους όσο το δυνατόν περισσότερο και πιο λαμπερό.

Γι αυτό το λόγο και εμείς  σου δίνουμε  5 πολύ πρακτικά tips που θα σε βοηθήσουν στον “αγώνα” σου!

1. Πριν μπεις στη θάλασσα ή την πισίνα, καλό θα ήταν να βρέχεις τα μαλλιά σου με καθαρό νερό. Με αυτό τον τρόπο τα μαλλιά σου είναι λιγότερο εκτεθειμένα στη φθορά που προκαλεί το θαλασσινό νερό ή το χλώριο αντίστοιχα.

2. Μερικοί κομμωτές προτείνουν να απλώνεις στα μαλλιά σου λίγο λάδι καρύδας ή εναλλακτικά μια μικρή ποσότητα ελαιόλαδο πριν βουτήξεις, καθώς με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται ένα προστατευτικό πλέγμα μεταξύ των μαλλιών και του χλωρίου ή του θαλασσινού νερού.

3. Χρησιμοποίησε σε καθημερινή βάση αλλά και πιο εντατικά τώρα στις καλοκαιρινές διακοπές σου, προϊόντα μαλλιών που περιέχουν φίλτρα UVA και UVB για την προστασία τους από το χλώριο, το θαλασσινό νερό και τον ήλιο- αντηλιακά μαλλιών.

4. Όταν βγεις από τη θάλασσα ή την πισίνα και τα μαλλιά σου αρχίσουν να στεγνώνουν μη διστάσεις να απλώσεις μια ενυδατική μάσκα. Αν θέλεις, επιπρόσθετα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο προϊόν ειδικά για τις κατεστραμμένες άκρες σου.

5. Μπορείς να λουστείς αμέσως μετά την βουτιά σου με τα ειδικά σαμπουάν και conditioners για βαμμένα μαλλιά– τα οποία προστατεύουν, ενυδατώνουν και δίνουν πίσω τη χαμένη λάμψη στα μαλλιά σου απ’ ότι ένα απλό σαμπουάν.

Και φυσικά… δεν πρέπει να ξεχνάς το καπέλο σου!!

ΠΗΓΗ:queen.gr

Aνω Αχαΐα: Ξεχώρισαν και καταχειροκροτήθηκαν οι “Ταξιδευτές της Πρόζας”

Previous article

10 μύθοι και αλήθειες για το πρώτο καλοκαίρι του μωρού!

Next article

You may also like

ΒΙΝΤΕΟ- Τι πραγματικά έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο -Αλέκος Θανόπουλος: “Υπήρξε χειροδικία σε βάρος του προέδρου Κ. Αχαϊας, βρέθηκα ανάμεσά τους”

Ο Αλέκος Θανόπουλος, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δυτικής Αχαΐας, μιλά αποκλειστικά στο e-dytikiachaia για τα γεγονότα της ...
Featured

Comments

Leave a reply

More in Featured