Α’ ΕΠΣΑ: Αγωνιστική «φωτιά» σήμερα για τα πλέι οφ – Στο “Αραβαντίνος” κόντρα στη Θύελλα ο Πανμοβριακός

Σήμερα στις 18:00 θα διεξαχθεί η 3η στροφή στα πλέι οφ της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ και τα παιχνίδια σε «Φ.Αραβαντινός» και Ζαρουχλέικα κρίνονται κρίσιμα και άκρως αμφίρροπα. Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Θύελλα Πατρών και Πανμοβριακό Ριόλου συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού όποιος καταφέρει να πάρει το τρίποντο θα φουλάρει ψυχολογικά και θα θέσει βάσεις για τον τίτλο.

Αν το κάνει η γηπεδούχος ομάδα, θα πλησιάσει στον πόντο τον Πανμοβριακό και θα πλησιάσει πολύ κοντά στο πρωτάθλημα. Αν το κάνει η φιλοξενούμενη ομάδα θα αποκτήσει μεγάλο πλεονέκτημα και θα αποσπαστεί ακόμα περισσότερο από τους διώκτες της. Στην πρεμιέρα ο Πανμοβριακός νίκησε στον Ριόλο με 3-0 και στην 16η στροφή οι ομάδες έμειναν στο μηδέν (0-0) στο γήπεδο της Θύελλας.

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι, η Αναγέννηση Πατρών θέλει μόνο νίκη, για να παραμείνει ζωντανή, ενώ ο Αετός Πατρών με διπλό θα συνεχίσει να ονειρεύεται και θα έχει πολλές ελπίδες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Στον 1ο γύρο, Αναγέννηση και Αετός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0, ενώ στην 21η στροφή ο Αετός Πατρών με εξαιρετική εμφάνιση είχε συντρίψει την ομάδα του Λαδόπουλου με 5-1.

matchnews