Το απόλυτο αθλητικό τουρνουά του καλοκαιριού Tsamelocup επιστρέφει στη πόλη μας. Για 2η συνεχόμενη χρονιά μετά την περσινή επιτυχία στην παραλία της Κάτω Αχαΐας επιστρέφει, και αυτή τη φορά οι εγκαταστάσεις της GNN 3on3 streetball θα “πατήσουν” πλατεία.
Στη κεντρική πλατεία Παπαγιαννοπούλου της Κάτω Αχαΐας θα ζήσουμε για 3 ημέρες στιγμές αθλητικής μάχης στη καρδιά της πόλης.
Ο επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής Άγγελος Τσάμης, ο Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας Sports Academy σε συνεργασία με τον Δήμος Δυτικής Αχαϊας / Municipality of West Achaia υπό την αιγίδα του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων φέρνουν στην πόλη μας το Tsamelocup2018.


Στη πόλη μας ο “Δράκος” του μπάσκετ. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα βρεθεί στη πόλη μας να ξεναγηθεί και να μιλήσει για τον αθλητισμό στις αναπτυξιακές ηλικίες του Μπάσκετ.

 

Ενώ, οι επίσημοι καλεσμένοι δεν σταματούν εδώ. Μια πλειάδα από ενεργούς αθλητές του μπάσκετ θα δώσουν το παρών στο μεγάλο αυτό αθλητικό event του καλοκαιριού στην Κάτω Αχαϊα. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστοί οι πέντε πρώτοι και είναι οi Κώστας Γόντικας (Παναθηναϊκός), Βασίλης Τολιόπουλος (Ολυμπιακός), Μάριο Ματαλόν (Απόλλων Πάτρας), Γιώργος Λάππας (Χολαργός), Πάνος Φιλιππάκος (Παπάγου).