Έχετε τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ “φίλο” στο Facebook και θέλετε να τον διαγράψετε; Δυστυχώς, όπως θα διπιστώσετε, δεν μπορείτε, αφού το κουμπί “μπλοκάρισμα” δεν λειτουργεί τόσο για τον ίδιο όσο και για τη σύζυγό του Πρισίλα Τσαν.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα The Guardian, το όλο θέμα ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο, όταν χρήστες άρχισαν να παρατηρούν ότι ο λογαριασμός του Ζούκερμπεργκ, ιδρυτή του Facebook, είχε “ανοσία” στο “μπλοκάρισμα”. Συγκεκριμένα, όταν ένας χρήστης προσπαθήσει να πατήσει το εικονικό κουμπί “μπλοκ” για να διαγράψει τον Ζούκερμπεργκ, η ιστοσελίδα ζητά επιβεβαίωση, ωστόσο το μόνο που συμβαίνει είναι η εμφάνιση ενός μηνύματος που ανακοινώνει ότι “αυτό το προφίλ δεν γίνεται να αποκλειστεί για τώρα“.

Επίσης, το ίδιο συμβαίνει πλέον και για ένα ακόμα μέλος της οικογένειας Ζούκερμπεργκ, τη σύζυγό του Πρισίλα. Τα καλά νέα είναι βέβαια ότι οι χρήστες μπορούν να διαγράψουν το προφίλ του… σκύλου του ιδρυτή του Facebook, καθώς και της αδερφής του. Σύμφωνα με ανακοίνωση που είχε εκδώσει τον Ιούλιο το Facebook, το σφάλμα αυτό δεν είναι σκόπιμο, ενώ εκπρόσωπος της εταιρείας διευκρίνισε ότι αυτό συμβαίνει εξαιτίας μιας παρενέργειας στον τρόπο με τον οποίο κωδικοποιούνται τα “μπλοκ” στην ιστοσελίδα.

Αχαΐα: Επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζομένους στο χώρο της εστίασης

Previous article

Αχαϊκή: Νίκη στο φιλικό με Παλληξουριακό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

More in Featured