Διελευκάνεται μέρα με την μέρα η υπόθεση αγνώστων που σκόρπισαν φέιγ βολάν με υβριστικά σχόλια ονομαστικά, κατά του Δημάρχου και άλλων συνεργατών του στην Δυτική Αχαΐα. Από την μέχρι σήμερα έρευνα έχει εντοπιστεί ένα κόκκινο αυτοκίνητο που έχει καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος και μέσα από αυτό πετιούνται φυλλάδια.

Νεώτερες πληροφορίες θέλουν τις διωκτικές αρχές να βρίσκονται κοντά σε δύο άτομα στα οποία οδηγήθηκαν με ταυτοποίηση του οχήματος ενός εξ αυτών παρότι δεν διακρίνεται ξεκάθαρα η πινακίδα κυκλοφορίας. Η εικόνα όμως ήταν ικανή να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Δήμαρχος Χρήστος Νικολάου που έχει ήδη υποβάλει μήνυση κατ’ αγνώστων θα κληθεί να καταθέσει. Πολύ σύντομα θα γίνουν και προσαγωγές όσων κρίνονται ύποπτοι για την ριψη των φέιγ βολάν.

Να θυμίσουμε ότι ένας από τους φερόμενους ως δράστες είχε ξανακάνει κάτι παρόμοιο το 2014 στην διάρκεια των εκλογών σε βάρος του κ. Νικολάου αλλά και πριν πολλά χρόνια σε βάρος του τότε υποψηφίου Δημάρχου Αντώνη Κότσαλη.

πηγή: dete

ΑΧΑΪΚΗ – Ένα σενάριο ακραίο…

Previous article

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ – Εντυπωσίασε τους μαθητές του Γυμνασίου των Λουσικών η ομιλία του Άγγελου Τσιγκρή

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

More in Featured