0

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τη διοργάνωση του φετινού, αχαγιώτικου Καρναβαλιού, όπως φάνηκε μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνάντησης. Η οργανωτική επιτροπή του Θεσμού κάλεσε τους ενδιαφερόμενους Συλλόγους και Φορείς, στο νέο Δημαρχείο, με σκοπό την ενημέρωσή τους για τις φετινές εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν, έχοντας ως αποκορύφωμα την σαββατιάτικη παρέλαση στο κέντρο της Αχαγιάς. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, κάτι που επισημάνθηκε τόσο από τον Πρόεδρο του ΟΤΑΔ, Ξενοφώντα Μπαχρά όσο και από την πρόεδρο της ΚΕΔΔΥ, Πατρούλα Κοκκίνη, που ήταν και οι κύριοι Ομιλητές της συνάντησης. «Είναι ένα προσωπικό στοίχημα το φετινό Καρναβάλι να πετύχει.

Χρειαζόμαστε τις ιδέες σας, τη στήριξή και τη συμμετοχή σας για να το πετύχουμε»,

είπε αρχικά ο κ. Μπαχράς. Η Πατρούλα Κοκκίνη ενημέρωσε με τη σειρά της ότι ο Δήμος διαθέτει χώρους και υλικά που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μέλη των Συλλόγων για τη δημιουργία των γκρουπ τους. Μεταξύ άλλων, ανακοινώθηκε πως φέτος θα γίνει ένας μεγάλος αποκριάτικος χορός σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, ενώ όπως και πέρσι, θα επαναληφθούν οι εκδηλώσεις για τα παιδιά.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμα, ο εκπρόσωπος της Αχαγιάς 82 Β. Καραμπελιάς, οι πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου δημοτικού Αφροδίτη Νταλάπα, του 3ου δημοτικού Γεωργία Λαλιώτη, εκπρόσωποι του θρυλικού ΑΓΚΑΖΕ, των ΔΗΘΕΝ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝ, εκπρόσωποι του ΓΕΛ Κάτω Αχαΐας, Λουσικών, ο Σύλλογος Περιστέρας, Άνω Αχαΐας, Λακκόπετρας, Αλισσαίων «Πείρος», η Ένωση Γονέων δυτικής Αχαΐας, ο Σύλλογος Ριόλου, Άνω Αλισσού, Κάτω Αλισσού και άλλοι.

Η Αχαγιά 82 υποδέχεται την Ένωση Ιλίου την Κυριακή

Previous article

Έκοψαν την πίτα τους στο 2ο δημοτικό της Κάτω Αχαΐας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

More in Featured