Ο Πολιτιστικός Φορέας «Ροές», σήμερα Σάββατο, στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του, Εγλυκάδος 105, θα παρουσιάσει τη  νέα συλλογή παραμυθιών της συγγραφέως – αφηγήτριας παραμυθιών Κονδυλίας Θεοδωροπούλου. Το βιβλίο, με τίτλο «Τα παραμύθια των Αστεριών»& υπότιτλο «όταν σου προσφερθεί κάτι δώσε και συ…», από τις εκδόσεις Οσελότος και με εικονογράφηση της  Αναστασίας  Σοφέτη. Θα παρουσιαστεί από την φιλόλογο Βασιλική Τσακοπούλου – Γεωργαντά και από τον  εικαστικό  Μιχαήλ  Αντωνέλλο.

Η βραδιά θα κλείσει, με ένα ταξίδι σε έναν αστερένιο κόσμο, με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Άννη Ονουφρίου, και την αφήγηση παραμυθιών από τη συγγραφέα, με τη συνοδεία των μελωδικών ήχων της κιθάρας της Δέσποινας Κριμπά.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

 

Ένα  βιβλίο με  εφτά  παραμύθια, όπου σε  τρεις  από τις  ιστορίες  φιλοξενούνται και  ζωγραφιές των  παιδιών  από το καλλιτεχνικό  εργαστήρι  ζωγραφικής  του  Πολιτιστικού Συλλόγου  Κάτω  Αχαΐας  «Παλεία»  του  Δήμου Δυτικής  Αχαΐας, που  με την  καθοδήγηση του δασκάλου τους  Γιώργου  Ράλλη,  αφού  άκουσαν  τα παραμύθια της  συγγραφέας δημιούργησαν τα έργα  τους και τα  πρόσφεραν  για  τον  εμπλουτισμό  της  εικονογράφησης  του βιβλίου.

Παραμύθια  που μιλούν  για τον  σεβασμό  και την αγάπη προς την  μάνα   γη, την  αρετή  της προσφοράς, την  σημασία  της  ομαδικότητας  απέναντι  σ’ έναν  κίνδυνο  για την  αντιμετώπισή  του,  για  το  αίσθημα  της  αλληλοβοήθειας,  για  ανεκπλήρωτα  όνειρα  που πραγματοποιούνται  μα  και  για  την  δύναμη   της αγάπης  που  όλα τ’ αλλάζει…