Η ίδια φαίνεται να έχει πει σε άτομα του στενού της περιβάλλοντος πωςτρέμει την προβολή που θα πάρει η προσωπική της ζωή τώρα που ο χωρισμός της από τον ηθοποιό Τζάστιν Θερού ανακοινώθηκε πλέον επίσημα.

Και μάλλον έχει δίκιο αφού τα μέσα δεν λένε να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί της μετά την κοινή ανακοίνωση του ζευγαριού την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου. Από την άλλη εκείνη κρατά χαμηλούς τόνους και αδιαφορεί για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει πέσει στα πατώματα και να θρηνεί για έναν ακόμα χαμένο έρωτα. 

Μάλιστα εχθές έκανε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, προκειμένου να στηρίξει τον καλό της φίλο Jason Bateman στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας. Η Τζεν έδωσε το παρόν μαζί με τον Bateman και τη σύζυγό του, Αmanda, με την οποία είναι κολλητές και εμφανίστηκε στο TCL Chinese Theater μέσα σε ένα κομψό, μαύρο παλτό με μεγάλα κουμπιά και ψηλοτάκουνα πέδιλα. 

Φυσικά τα Μέσα δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστη την γκριμάτσα που κάνει η ηθοποιός την ώρα που αποχωρεί από την πίσω έξοδο του χώρου και την οποία οι παπαράτσι πρόλαβαν να απαθανατήσουν με μεγάλη επιτυχία. Ναι, η Τζένιφερ δείχνει προβληματισμένη, αλλά αυτό μάλλον συνέβη γιατί αντιλήφθηκε την παρουσία των φωτογράφων, παρά γιατί αισθανόταν ανυπόφορα θλιμμένη για τον χωρισμό της.

Το μεγάλο ενδιαφέρον στο πρόσωπο της μάλιστα έχει ωθήσει τα διεθνή έντυπα να έρθουν σε επικοινωνία με συναδέλφους της και πιο συγκεκριμένα με τους πρώην συμπρωταγωνιστές της στη σειρά Friends, oι οποίοι, με πρώτο και καλύτερο τον Matt LeBlanc, δηλώνουν πως «Η Τζένιφερ είναι ένα μεγάλο και δυνατό κορίτσι και σίγουρα θα είναι μια χαρά. Δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα».

Η γκριμάτσα της Άνιστον που πυροδότησε σχόλια περί «δυστυχίας και μοναξιάς»

Για την ιστορία να πούμε πως η Άνιστον και ο Θερού έκαναν μία τελευταία προσπάθεια να σώσουν το γάμο τους στις αρχές της χρονιάς όταν πήγαν με τους Bateman στο σπίτι τους στο Μεξικό σε μία τελευταία απόπειρα να αναθερμάνουν τη σχέση τους. Εκεί τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά και η Τζένιφερ κατέληξε να περάσει όλο το χρόνο της με την Αμάντα και ο Τζάστιν με τον Τζέισον. Λίγες εβδομάδες μετά ανακοίνωσαν από κοινού τον χωρισμό τους.